Puheenjohtajan vuosikokousterveiset

Hei!

AJEKin vuosikokous pidettiin tiistaina 29.5.2018 Turussa. Kokouksessa käsiteltiin kerhon sääntöjenmukaiset vuosikokousasiat.

Vanhan hallituksen tilinpäätös hyväksyttiin ja sen jäsenille myönnettiin vastuuvapaus. Myös tulevan kauden toimintasuunnitelma ja budjetti hyväksyttiin pienin muutoksin.

Jäsenmaksun suuruudeksi päätimme 50 euroa.

Kokouksessa valittiin myös tulevan kauden hallitus ja puheenjohtajaksi valittiin Anni Tähtinen. 1+5-henkiseen hallitukseen valittiin Tatu Alari ja Veikko Lamminsalo uusina jäseninä ja vanhoista jatkavat Perttu Hautala, Jukka Kalliokoski ja Juhani Bruun.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 4.6., jolloin hallitus järjestäytyy ja hallitusjäsenten roolit määritellään. Uusi hallitus toivottaa kaikki kerhon jäsenet tervetulleiksi eri toimikuntiin, joista kerrotaan lisää järjestäytymiskokouksen jälkeen!

Hallituskokoonpano on nähtävissä täältä: https://ajek.org/hallitus/

Tulemme toimittamaan jäsenistölle vuosikokousmateriaalit, kun saamme ne kirjoitettua puhtaaksi ja hyväksytettyä. Hallituksen tulevista kokouksista toimitamme tiivistelmät keskeisistä päätöksistä.

Mukavaa kesää!
Anni Tähtinen
AJEK ry. – pj