AJEKin hallitus järjestäytyi – kokousterveiset!

AJEKin hallitus järjestäytyi maanantaina 4.6.2018!

Puheenjohtaja Anni Tähtisen johtama hallitus piti järjestäytymiskokouksensa maanantaina ja tehtäviä jaettiin hallituksen ja toimihenkilöiden kesken seuraavasti:

Hallitus
Anni Tähtinen puheenjohtaja pj@ajek.org
Jukka Kalliokoski varapuheenjohtaja vpj@ajek.org
Perttu Hautala sihteeri sihteeri@ajek.org
Veikko Lamminsalo viestintä veikko@ajek.org
Tatu Alari viestintä tatu.alari@turku.fi
Juhani Bruun jäsen juhani@ajek.org
Toimihenkilöt

Jussi Mustikkamaa – viestintä
Marko Immonen – rahastonhoitaja – rahasto@ajek.org

Marko tulee olemaan yhteydessä sinuun, jos olet ollut jäsen vuonna 2016 tai 2017. Viime vuonna jäsenmaksuja ei kerätty, joten vanhat jäsenet saavat jäsenmaksulaskun, jonka maksamalla jäsenyys jatkuu vuodella eteenpäin.

Järjestäytymiskokouksessa käsiteltiin myös tulevan vuoden toimintaa ja toimikuntatarpeita. Mielenkiintoista tekemistä riittää kaikille!

  • Haemme toimihenkilöitä mm. AJEKin 35-vuotistapahtumatiimiin. AJEK täyttää 35 vuotta vuonna 2019 ja tapahtumien järjestäjiä tarvitaan! Jos sinulla on ideoita myös 35-vuotistarvikkeiden ja -vaatteiden osalle, olet erittäin tervetullut! Ole yhteydessä Anniin.
  • AJEK on uudistamassa toimintasääntöjään vastaamaan nykyistä toimintaympäristöä. Jos koet mielenkiintoa sääntöuudistuksia kohtaan, ota yhteyttä Anniin.
  • AJEK on myös uudistamassa toimintasuunnitelmaansa 2020-2022 ajalle jäsenkyselymme pohjalta. Jos olet luonteeltasi strategi, ota yhteyttä Anniin ja olet kohta viemässä AJEKia eteenpäin.

Seuraava hallituksen kokous on keskiviikkona 11.7.2018.

Aurinkoista kesää!

Anni
AJEK ry. – pj